ریفربیشد Refurbished چیست؟ پیام بگذارید

ریفربیشد Refurbished یا ریفربیشمنت Refurbishment

امروز قصد داریم عمل توزیع “مجدد” قطعات و محصولات الکترونیکی یا کالای ریفربیشد Refurbished که به دلایل مختلف به کارخانه یا فروشگاه برگشت خورده رو در سایت دکمه ها برای شما توضیح بدیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

این نوع محصولات قبل از ورود به چرخه توزیع مجدد و فروش، عملکرد آن‌ها توسط متخصصین مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرد.

%d9%86%d9%88%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c-%db%8c%d8%a7-refurbished-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c-%db%8c%d8%a7-refurbishment-2
محصولاتی که با برچسب ریفربیشد یا با سریالی که عنوان آن از نظر کارخانه ریفربیشد هستند اعلام میشود، تعمیر شده نیستند، بلکه توسط همان متخصصین که محصول را در روند تولید ساخته اند، بعد از مشخص شدن نوع مشکل، به تعویض آن قطعه و در نهایت با برچسب ریفربیشد Refurbished بسته بندی و به فروش میرسد.

تفاوت اصلی بین “مرمت” یا بازسازی و “استفاده” یا استوک و دست دوم است. محصولات مرمت شده یا “ریفربیشد” آزمایش و تایید می شوند، در نتیجه عاری از نقص هستند.

nikon-refurbished
کارتن کالای ریفربیشد که با درج Refurbished به روند توضیع دوباره برگشته است.

در حالی که محصولات استفاده شده یا همان “استوک” ممکن است مشکلات جزئی یا ظاهری هم داشته باشند و اصل تفاوت بر سر طول عمر مفید دستگاه می باشد. محصولات ریفربیشد تنها تفاوتی که با محصولات نو دارند در بازگشتشان به هر علتی به کارخانه است که علت آن میتواند از خسارت در حمل و نقل به کارتن گرفته تا خرابی قطعات یا خش و خط خوردگی ظاهری یا در برخی موارد اشکالات نرم افزاری از قبیل بالا نیامدن سیستم عامل باشد.

در هر صورت با نام نوسازی یا Refurbished بازسازی یا Refurbishment بعد از فرایند تست و بهسازی توسط کارخانه با درج عنوان ریفربیشد بر روی کارتن به فروش میرسد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

close